avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contributia cnas pentru venituri din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contributia cnas pentru venituri din chirii

Pentru veniturile din inchiriere se plateste impozit si contributia la CNAS. Daca locuiesc in strainatate si practic nu beneficiez in Romania de asigurare medicala trebuie sa platesc aceasta contributie'?
Cel mai recent răspuns: mihaela1908 , utilizator 01:53, 1 Octombrie 2011
Buna ziua.Va sugerez sa cititi OANAF 2333/2007,,daca aveti in derulare cinci sau mai multe contracte de inchiriere.
Nu am decat unul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit persoana fizica venit obinut din chirii sabrer_2006 sabrer_2006 Pentru 2011 impozitul obtinut din chirii, datorat de o persoana fizica este de 16% din total venituri incasate? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Contributie sanatate aferenta veniturilor din chirii CALA CALA Buna ziua, Am incheiat un contract de inchiriere cu o ruda pe o suma derizorie ,5lei /luna(din 2004-2009) pt ca respectiva sa isi faca domiciliu in ... (vezi toată discuția)
Contracte de inchiriere genarulpionier67 genarulpionier67 Ma numesc Anghelescu Dan si as vrea sa stiu daca exista vreo lege care prevede ca un proprietar persoana fizica daca incheie mai mult de 5 contracte de ... (vezi toată discuția)