avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... TERMEN DE DEPUNERE PLANGERE LA CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

TERMEN DE DEPUNERE PLANGERE LA CEDO

buna ziua! .Am fost condamnat definitiv pe ne drept la 3 ani inchisoare de o instanta din ialomita, slobozia pentru un furt care nu lam facut eu ,pur si simplu sant fara nici-o vina mi-au facut manevra politisti la o recunoastere din grup in cele din urma am ramas definitiv cu cei trei anisori cadou dela instantele din romania .acum am depus o cerere de revizuire si astept raspunsul daca mi-o aproba ,vreau sa stiu pot sa mai fac plangere la cedo daca eu am ramas definitiv pe data de 10.02 .2011 ? ma gandesc ca au trecut cele 6 luni.
Cel mai recent răspuns: aureliaburcea , utilizator 00:33, 19 Noiembrie 2016
Buna, am si eu o intrebare , daca fiul meu este bolnav psihic si datorita boli face infractiuni , instantele il condamna incontinuu fara sa tina seama de antecedentele lui psihice , pot face plingere la cedo ? Si ce pot sa cer. Astept rasp dvoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de revizuire respinsa grosu48 grosu48 Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo popescu-sorin popescu-sorin as dori sa fac plangere la cedo dar nu am bani sa platesc un avocat si am inteles ca ar fi organizatii care fac gratuit acest lucru sau cineva care ar face ... (vezi toată discuția)
Cind incepe sa curga termenul pt. plingere la cedo? eugen82 eugen82 Termenul pt.plingerea la CEDO este cel bine cunoscut de 6 luni Intrebarea mea este de cind incepe sa curga acest termen? Este scris in Conventie ca de la ... (vezi toată discuția)