avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare presupuse debite din partea unei firme care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare presupuse debite din partea unei firme care distribuie materiale(carti) prin posta.

Va rog sa ma ajutati pentru a scapa de cei care ma hartuiesc (firma) cu recuperarea unor presupuse debite.Orice sugestie poate fi de ajutor.Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 13:58, 30 Septembrie 2011
Solutia este notificarea firmei de recuperare debite prin care vei cere sa-ti trimita un raspuns in scris referitor la natura lor ( daca sunt mandatari sau au cesionat presupusa datorie) si sa-ti trimita actele (facturi semnate stampilate, contract, fisa client ) care fac referire la datorie.
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2011
Flavius1984, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata..ajutor... deea_lex deea_lex tot pierd somatii de plata pe motivul ca nu fac dovada primirii facturilor de catre debitor. este adevarat ca societatea la care lucrez nu si-a parstrat in mod ... (vezi toată discuția)
Og 5/2001 - contract, facturi partiale stamipilate Flavius1984 Flavius1984 Vreau sa introduc in instanta o cerere pe OG5/2001 unde am contractul semnat stampilat intre parti o parte din facturi semnate stampilate o parte nu sunt ... (vezi toată discuția)
Recuperatori nai nai am primit o notificare de la recuperatori in legatura cu o factura de telefon neachitata din 2007. factura fiind din 2007 nu s-a prescris? am inteles ca numai ... (vezi toată discuția)