avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract VC fara proces verbal de receptie finala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract VC fara proces verbal de receptie finala

Buna ziua,

am si eu o nelamurire: se poate incheia un CVC pentru un apartament dintr-un imobil pentru care PV de Receptie finala nu este inca eliberat?
Am incheiat antecontract cu un dezvoltator pt un apartament, peste 20 de zile expira termenul si trebuie sa incheiem contractul de vanzare cumparare pentru a perfecta tranzactia, insa ei inca nu au obtinut PV de receptie finala inca si cand ii intreb dau din umeri, ca asteapta nu stiu ce, ba chiar ca vom putea face CVC fara acest pv de receptie finala.

Problema este ca ansamblul este format din 3 blocuri, momentan au terminat abia un bloc (unde intentionez sa cumpar si eu), urmatoarele doua probabil in 2 ani. Pot ei sa obtina pv de receptie finala doar pentru primul bloc? Sau cum se procedeaza exact?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2011
sacredfaith666, utilizator
Cel mai recent răspuns: sacredfaith666 , utilizator 14:41, 30 Septembrie 2011
pv receptie face parte din titlul de proprietate si fara el nu se poate intabula apartamentul si implicit vinde catre dvs.
De asemenea, retineti ca in conformitate cu noul Cod Civil (adica de maine) intabularea este constitutiva de drepturi adica proprietarul este acea persoana care isi intabuleaza in cartea funciara contractul, indiferent citi cumparatori exista.

daca vreti sa fiti sigur, solicitati extras de carte funciara si acolo veti gasi toate datele.
multumesc mult, acum m-am linistit, pentru ca mai sunt si alti viitori cumparatori in aceeasi situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recetia apart.nou intr.un complex rezidential Oananm Oananm As vrea sa stiu daca receptia unui apartament si restul de acte se poate face individual, chiar daca acel apart.face parte dintr.un complex rezid. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Documente encornel encornel Acum 3 ani am cumparat un apart intr un bloc nou. Ce documente ar fi trebuit sa primesc din partea dezvoltatorului? Avem toti probleme in a primi pv de predare ... (vezi toată discuția)
Notare litigiu in cartea funciara victoria75 victoria75 Intentionez sa notez un litigiu in cartea funciara (litigiul este deschiderea procedurii insolventei si rezolutiunea antecontractului de ... (vezi toată discuția)