avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului trebuie sa ai12 luni de cand lucrezi pana in momentul in care se naste copilul?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:47, 1 Octombrie 2011
1. Trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate acestora: somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate, student la zi etc.

2. Pentru informare puteti citi OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor (Monitorul Oficial, Partea I nr. 830 din 10 decembrie 2010), completata cu modificarile aduse de Legea 132/2011 (Monitorul Oficial, Partea I nr. 452 din 28 iunie 2011).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare din functie, indemnizatia si concediu pt cresterea copilului madalinaioana madalinaioana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt functionar public si doresc sa ma suspend din functie pentru motive personale pentru un an de ... (vezi toată discuția)
Actul normativ care reglementeaza valoarea indemnizatiei pentru cresterea copilului in 2011 ContSters60781 ContSters60781 Imi puteti spune legea care reglementeaza valoarea indemnizatiei pentru cresterea copilului in 2011? Multumesc (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil vasilescupetro vasilescupetro Buna seara,aceasta lege este valabila in acest moment sau au mai intervenit modificari? 1. concediu de crestrea copilului pana la 1 an - indemnizatie ... (vezi toată discuția)