avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale 2 firme in acelasi apartament.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

2 firme in acelasi apartament.

Buna ziua. Am un SRL care are sediul social intr-un apartament de bloc, apartamentul avand 2 camere. Apartamentul este proprietatea parintilor. Cand am infiintat firma nu am mentionat si o camera, spre exemplu camera 2 a apartamentului. Tatal meu vrea sa isi deschida si el o firma. Poate face asta la aceeasi adresa? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ramco13 , utilizator 15:56, 3 Decembrie 2013
Buna ziua. Imi cer scuze daca nu scriu exact unde trebuie, dar nu mai stiu ce sa fac. Din 2011 de cand am cumparat un apartament, ma chinui sa-i fac pe fostii proprietari sa-si schimbe sediul social la cele 3 firme inregistrate la adresa mea. De fiecare data imi spun ca o vor face, ca mai dureaza o luna, dar au trecut deja 2 ani. Mai nou, si-au schimbat denumirea uneia dintre firme, dar sediul nu. Efectiv ma exaspereaza acest lucru. Am vorbit cu cei de la Reg Comertului, dansii mi-au zis ca ii pot da in judecata pentru acest lucru. Sincer, nu-mi arde de o judecata cu ei si cu nimeni altcineva. Pur si simplu nu inteleg cum as putea sa-i fac sa-si schimbe sediul social. Exista vreo sansa sa anunt pe cineva, undeva ca acel apartament imi apartine in urma tranzactiei de vanzare-cumparare si ca cele 3 firme nu isi au cu adevarat sediul acolo ? Multumesc si sper ca ma veti ajuta cu un sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua firme la aceeasi adresa ? nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, intampin urmatoarea problema, vreau sa infiintez o firma pe caen 6202 ca sa pot incheia un contract, problema este ca as dori sa folosesc ca si ... (vezi toată discuția)
Mutarea sediului social pe o parcela de teren este legala ? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Sediul social al unei firme cu multi actionari, cotata pe Piata de Capital urmeaza a fi mutat pe o parcela de teren . Este legala aceasta mutare a sediului ... (vezi toată discuția)
Sediu social raducanu_tatiana raducanu_tatiana Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Doresc sa-mi fac o firma. Problema e ca acolo unde vreau sa-mi inregistrez sediul social, mai sunt inregistrate inca trei ... (vezi toată discuția)