avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... verificarea unei asociatii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

verificarea unei asociatii

Buna ziua
Va rog , cui trebuie sa ma adresez pentru verificarea unei Asociatii locale de tip Composesorat de pasune si padure? Suspiciunea mea consta in derularea activitatii lor in mod netransparent, avand in vedere ca s-au vandut suprafete foarte mari din acest Composesorat si nu s-au impartit banii transparent si s-au facut nedreptati!
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: arb.v , utilizator 22:14, 8 Noiembrie 2011
In primul rând nu este în regula cu vânzările. Depinde de tipul composesoratului dar legea 1/2000 interzice aceste vânzări. Din pacate nu interesează pe nimeni de soarta pădurilor, deoarece sunt o sursa foarte buna de venit (de bani negri), aşa că doar Parchetului vă puteţi adresa şi eventual Inspectoratului Teritorial Silvic pentru nerespectarea regimului silvic de exploatare.
Eu sunt membru al unei obşti cu astfel de probleme şi ştiu ce inseamna sa incerci sa faci ceva!
Putem vorbi pentru că şi eu am multe întrebări legat de composesoratele acestea.
CU stimă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor - asociatie composesorala dascalescu_c dascalescu_c am si eu o intrebare va rog daca se poate sa ma ajutati. tatal meu este membru intr-o asociatie composesorala.....si recent a fost cumparat un teren ... (vezi toată discuția)
Legea 1/2000 sau og 26/2000 Marian Mitica Marian Mitica Obstile au fost infiintate in baza legii 1/2000.Obstile figureaza inscrise in Registrul special al obstilor .De ce in aceste conditii toate instantele de ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea dreptului de proprietate teofillaze teofillaze Sunt membru al unui composesorat urbarial satesc.Ni s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra terenului forestier detinut de composesorat inainte de 1945 ... (vezi toată discuția)