avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalizari caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalizari caldura

buna ziua.ma confrunt cu o problema destul de grava.pe perioada verii au venit penalizari la caldura de 400-500 de lei, eu beneficiind de compensare la caldura in fiecare an in procent de 90-100%.e posibil asa ceva.cum o pot rezolva?multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:27, 3 Octombrie 2011
Scuzati, am recitit legea si nu se include energia termica consumata in scopul prepararii apei calde menajere. Aveti dreptate, desi legea spune ca se acorda aceste ajutoare pentru incalzirea locuintei... logic era sa fie separate mai intai costurile comune .
~ Conținut șters la cerere ~
Pai poti sa-i ceri daca el a fost restantier si din banii platiti la caldura de ceilalti locatari s-au platit alte facturi si pentru el, la alti furnizori pe care restantierul nu le-a platit datorita restantelor.
Ca daca s-ar fi platit facturile in aceeasi masura cum au platit si locatarii, in loc de un singur furnizor cu penalizari ar fi avut mai multi furnizori cu penalizari pe care restantierul nostru ar fi trebuit sa le plateasca.

Deci nu aici e "ata alba"!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul restantelor la asociatiile de locatari marieta99 marieta99 in cazul in care avem restante la intretinere (ca asociatie)provenite din neplata facturilor la furnizori plus penalitati,care dintre locatari sunt obligati sa ... (vezi toată discuția)
Larna fara caldura edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Desi sunt cu facturile la zi, si noaptea sunt temperaturi cu -, nu se furnizeaza agent termic (caldura) pe motiv ca, vecinii ce au centrale, ... (vezi toată discuția)
Penalitati la asociatia de locatari danielamanea danielamanea buna ziua locuiesc intr-un bloc si sunt debrasata de la furnizorul de agent termic de cand am cumparat apartamentul in urma cu 6 ani luna aceasta ... (vezi toată discuția)