avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pentru cresterea copilului

In prezent sunt in concediu de ingrijire si crestere copil. Am deschis o firma (srl) acum cateva zile dar am trecut=o la activitate zero deocamdata. Sunt administrator la aceasta firma si asociat cu 50%, NUsunt salariat.

Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare : daca facturez ceva pe firma si obtin profit, asta inseamna ca nu mai pot primi indemnizatia de ic copil? Sau doar in momentul in care se impart dividendele (nu stiu nici cand e acesta conform legii) nu mai am dreptul la indemnizatie?

Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2011
css_romania, utilizator
Cel mai recent răspuns: css_romania , utilizator 09:35, 3 Octombrie 2011
1. Puteti sa facturati, daca nu obtineti venit de natura salariala nu se va suspenda indemnizatia pentru CCC.
2. Puteti sa obtineti dividende, acestea nu duc la suspendarea indemnizatiei pentru CCC.
3. Daca vreti sa fiti sigura intrebati la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale.
Va multumesc foarte mult, mi-ati dat o veste f buna si ati fost foarte explicit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de maternitate si pentru ccc - cumul cu alte venituri MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua! In cazul in care infiintez un SRL in perioada in care primesc indemnizatia de maternitate/ingrijire copil, iar eu nu voi fi si salariat in ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru persoana juridica vali30071986 vali30071986 Buna ziua! Firma la care lucrez urmeaza sa-mi desfiinteze postul si sa ma concedieze. Problema este ca eu am un procent de 30% la o alta firma pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Obligatie de intrerupere a activitatii srl pe perioada ccc? longhorn longhorn Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator (neremunerat) in cadrul unui SRL, SRL in cadrul caruia sunt si singura angajata (e vorba de o ... (vezi toată discuția)