avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare buletin

buna ziua,am si eu o intrebare.vreau sa schimb buletinul,dar am vazut ca pe permisul auto are trecut si cnp-ul de pe buletin.daca il schimb,o sa trebuiasca sa schimb si permisul?asta m-ar cam incurca,ca ar trebui sa schimb si doua atestate si cartela tahograf.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 16:43, 2 Octombrie 2011
CNP-ul dvs. este unic, este codul numeric personal care nu se schimba niciodata. Este codul numeric care v-a fost atribuit la nastere - il aveti trecut si pe certificatul de nastere.
Nu trebuie sa va schimbati si permisul.
:D
datele din permis tre' sa fie identice cu cele din buletin..
mie mi-au retinut permisul pentru domiciliu diferit ..de buletin...si am mers asa vreun an:D
l-am schimbat cand am plecat in vacanta
Nu isi schimba domiciliul, isi schimba cartea de identitate pentru expirare - asa presupun pentru ca a intrebat de CNP.

...care CNP nu se schimba never ever si va coincide, evident, cu cel din permis :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere vechi fara cnp mihai_ursu mihai_ursu Buna ziua, mama mea are un certificat de nastere emis in 1953, nu are trecut CNP-ul pe certificat, acum i-a expirat buletinul de identitate si trebuie schimbat ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin si pasaport diana24 diana24 Urmeaza sa-mi fac pasaport zilele acestea. Dupa care sa imi schimb buletinul. Daca imi schimb buletinul, va mai fi valabil pasaportul? (vezi toată discuția)
Cnp gresit!! maria tofan maria tofan Persoana in varsta ,dupa ce detine un B.I foarte multi ani cu CNP-ul gresit-in loc de cifra 3 este trecuta cifra 8, abia acum ,la o farmacie i se spune ca are ... (vezi toată discuția)