avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cerere de servicii juridice pentru infiintarea unui ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cerere de servicii juridice pentru infiintarea unui SRL in Bucuresti

Vreau sa-mi infiintez un SRL cu un singur asociat in Bucuresti si caut o firma de consultanta care sa se ocupe de TOATE hartiile care trebuie depuse la Registrul Comertului , INCLUSIV declaratiile de la notar( declaratia pe proprie raspundere, specimenul de semnatura, rezervarea de nume), obtinerea avizelor de mediu, avizului sanitar, etc, plus intocmirea/ depunerea actelor la Administratia Financiara. ABSOLUT tot. Mentionez ca firmele de consultanta cu care m-am intalnit pana acum nu preiau DECAT actele pentru depunerea acestora la ONRC. Cu alte cuvinte preiau doar un sfert din job contra sumei de 600RON( suma care cuprinde si taxele actelor de la ONRC), DUPA CE tot eu ma duc la notar sa aduc declaratiile de mai sus. Iar mai departe ma priveste. Cu acel act constitutiv obtinut treaba nu este terminata. Cine si-a constituit firma si a intalnit o astfel de firma de consultanta sau avocat care sa se ocupe de absolut tot rog sa -mi dea si mie datele de contact. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 19:11, 2 Octombrie 2011
nu zau cine e administrator in firma trebuie sa predea o multime de acte care asuma responsabilitate nu e de joaca o firma nu se infiinteza fara acordul (semnatura) administratorului:)) si mai mult uz de fals sau instigare la us de fals va spune ceva?

si in plus sunt o gramada de tepari care fac firme ... deci precautie banul nu are valoare cand ai de munca in plus.
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma bvr bvr Buna seara! Am mare rugaminte sa ma ajutati cu doua informatii: 1. Imi puteti spune va rog cam cat mai costa azi o infiinare firma. Acum vreo doi ani, cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 2 asociati straini ASKIM3GET ASKIM3GET Buna seara Am doi prieteni din Rep Moldova care vor sa-si deschida o afacere aici in Romania si vor ca eu sa ma ocup de infiintarea societatii. Ce acte pot ... (vezi toată discuția)