avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum aflu unde este arestata o persoana?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum aflu unde este arestata o persoana?

am nr.de mandat de arestare si de cine este emis.Cum as putea sa aflu in ce penitenciar este inchisa o persoana?
:stunned:
Cel mai recent răspuns: Alina.86 , utilizator 22:04, 31 August 2023
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Da,este cumva adevarat.
Organele de politie pot sustine asa ceva.
Totusi eu cred ca ar avea dreptul chiar daca nu este ruda.

In ce calitate ?

Soțul este arestat preventiv ,mutat de pe bârcea la aiud,,de 5 zile nu știu nimic de el,nu ma mai sunat,,de la Aiud mi sa comunicat k ii doar în tranzit,,dar de ce nu are voie sa ma sune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla unde se afla un detinut? mangalia mangalia cum pot afla informatii unde este inchis un detinut inchis acum 2 luni .va multumesc (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita printesafnj printesafnj as dori sa stiu daca pot vizita un prieten care se afla la un ipj in arest preventiv sau daca pot vorbi prin telefon ? ma intereseaza deasemeni daca ii pot ... (vezi toată discuția)