Buna seara , am proces declansat ptr. uzucapiune (de peste 30 de ani) vanzatori si cumparatori (- parinti mei -) decedati . In actiune nu am specificat persoana contradictorie . Am facut cercetare prin vecini ,ca martori propusi,am facut anunt publicitar ptr vanzatori si eventual mostanitori , dar fara rezultat ,depistand . am depus in dosar cele relatate D A R presedintele de sedinta ma onliga sa-i dau un contradictoriu ,c o n t r a r i u respinge actiunea .
INTREBAREA de ajutor " cepot sa fac ,cum sa stabilesc persoana contradictoriu " ? . multumesc frumos :((
Multumesc d-le av. Alex ,Mihai si Lasco , precizarile dtr imi sunt utile , dar nerealizabile pana la terme , mostenitorii nu se cunosc - am facut anunt publicitar , fara rezultat - terenul nu apartine unitatilor ad-tive pentru chemare in contradictoriu , primaria. se poate accepta ca nou termen pe motiv de investigatie ptr mostenitori ,apeland la politie ?
Drept de proprietate
fcostea
Buna seara,
Am o ruda care se confrunta cu urmatoarea problema:
In 1974 a achizitionat un teren cu o suprafata de 2200 mp insa (din cate mi-a spus) atunci ... (vezi toată discuția)