avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto

in luna mai 2010 mi-a fost suspendat permisul auto pentru alcool. pentru ca am refuzat sa dau probe biologice, mi s-a intocmit dosar penal. dupa un an si jumatate, dosoarul inca nu s-a judecat, iar eu sunt fara permis. ce solutii exista pentru recapatarea permisului?
alecbadman a scris:

si cat ar mai putea dura? aveti idee?

Dosare din 2009 nu au ajuns inca in instanta. Asta in Constanta, nu stiu in localitatea dvs.
eu intrebam cat ar putea sa mai dureze inaintarea dosarului, pronuntarea sentinteti, etc, in romania octombrie 2011. adica daca dureaza inca 2 ani sau mai mult, inseamna ca in acest timp eu nu pot avea permis, nu-i asa?
Eu cred ca v-am raspuns. Asa e.
in bucuresti banuiesc ca e mai rau. si revin, daca dureaza 10 ani, in acest timp raman fara permis?
Poti formula cere pt eliberarea unei dovezi cu drept de circulatie. Daca stai in pasivitate...e posibil ca si ei sa-l trateze la fel. De regula cam 12-14 luni dureaza pana il trimit in instanta, iar. Judecata nu dureaza mult in caz de recunoastere, in caz de aparare dureaza mai multe luni...si daca cineva e nemultumit de solutie poate face recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie. ce urmeaza dupa recalculare? dionis_31 dionis_31 In urma contestatiei a iesit sub 0,8. E posibil ca procurorul sa nu accepte aceste rezultate? Ce urmeaza? (vezi toată discuția)
Penal Radu claudia florina Radu claudia florina Bună ziua mie acum o luna mai suspendat permisul de conducere pentru ca ma prins cu o alcoolemie de 0 , 74 % dar încă domnul polițist nu mia tr dosarul la ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala - urgentare dosar mihaela_apostol mihaela_apostol as vrea sa stiu si eu cat dureaza urgentarea unui dosar de neincepere a urmaririi penale care are o vechime in parchet de peste 9 luni? (vezi toată discuția)