in luna mai 2010 mi-a fost suspendat permisul auto pentru alcool. pentru ca am refuzat sa dau probe biologice, mi s-a intocmit dosar penal. dupa un an si jumatate, dosoarul inca nu s-a judecat, iar eu sunt fara permis. ce solutii exista pentru recapatarea permisului?
eu intrebam cat ar putea sa mai dureze inaintarea dosarului, pronuntarea sentinteti, etc, in romania octombrie 2011. adica daca dureaza inca 2 ani sau mai mult, inseamna ca in acest timp eu nu pot avea permis, nu-i asa?
Poti formula cere pt eliberarea unei dovezi cu drept de circulatie. Daca stai in pasivitate...e posibil ca si ei sa-l trateze la fel. De regula cam 12-14 luni dureaza pana il trimit in instanta, iar. Judecata nu dureaza mult in caz de recunoastere, in caz de aparare dureaza mai multe luni...si daca cineva e nemultumit de solutie poate face recurs.
Penal
Radu claudia florina
Bună ziua mie acum o luna mai suspendat permisul de conducere pentru ca ma prins cu o alcoolemie de 0 , 74 % dar încă domnul polițist nu mia tr dosarul la ... (vezi toată discuția)