avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Sunt angajata la firma unde lucrez in prezent din noiembrie 2007 dar contract de munca mi s-a facut abia in decembrie 2007, anterior am lucrat la o firma timp de 2 ani jumatate si mi-am incetat activitatea in octombrie 2007. Pe 22 august 2008 am nascut si as vrea sa stiu daca pot beneficia de concediu pentru crestere copil daca nu am acea luna ?Iar in cazul in care nu se poate , sotul poate beneficia de indemnizatie dar in prezent lucreaza la aceasta firma de 9 luni si mai are lucrati cativa ani la alta firma , in acest caz trebuie sa ia adeverinta si de la fostul angajator pentru perioada lucrata si de la actualul angajator. sau numai de la actualul angajator?el nu are intrerupere !
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2008
stefy_kry, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 10 Septembrie 2008
Mergeti pe varianta cu sotul dvs. daca nu are intrerupere. Da trebuie sa aiba adeverinta de la locul de munca anterior, pentru a completa cele 12 luni.
In conditiile prezentate de dvs, sotul beneficiaza de CIC si de indemnizatia lunara acordata in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? yoli yoli Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 4-a.Am un stagiu de cotizare de 12 ani,dar problema este ca in perioada 05-10-2007 si 11-05-2008 am o intrerupere de 7 ... (vezi toată discuția)