avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda

daca am luat teren pentru arenda ca persoana fizica,cum pot da contractul mai departe unei firme de profil,dar eu sa raman parte in contract-ca intermediar intre cele 2 parti?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:13, 3 Octombrie 2011
Nu puteti. In contractul de arenda e proprietarul terenului si cel care preaia terenul pentru a-l exploata si care trebuie sa indeplineasca o serie de conditii potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș vrea să arendez un teren agricol care aparține unei bănci, dar banca spune că nu are acest drept, ci doar pe acela de a-l vinde. ce varianta legala aș avea să pot, totuși, arenda terenul? Matei99 Matei99 Doresc sa arendez un teren intravilan agricol care apartine unei banci. Banca spune ca nu are dreptul legal de a inchiria/arenda terenul ,ci doar de a vinde ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi aratati un Contract cadru de Arenda in speta pentru arendarea unei suprafete considerabile de pamant ( peste 90 HA ... (vezi toată discuția)
Pfa - venituri in perioada concediului de crestere a copilului dynno dynno Buna ziua, Pe perioada concediului de crestere de a copilului pot obtine venituri din inchiriere sau din arenda? Mentionez ca activitatea PFA va fi ... (vezi toată discuția)