avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu bancile romanesti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu bancile romanesti

cat de grav este daca atunci cind faci un transfer bancar intr-un cont, dupa un timp constati ca banii au ajuns in alt cont? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:11, 3 Octombrie 2011
Depinde a cui este vina. Daca este vina Bancii, este obligata sa refaca operatiunea. Daca insa IBANUL era gresit trecut de ordonatorul platii, operatiunea este corect efectuata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie cu cod iban gresit TANTY TANTY Cu actul de vanzare cumparare pentru un teren si autentificat de notar, am facut un credit ipotecar. La o luna dupa ce tranzactia a fosta facuta prin banca, ... (vezi toată discuția)
Cont bancar strain, in romania nu am primit banii, in strainatate arata ca au fost trimisi alle4295 alle4295 Buna ziua. Am un cont strain intr-o banca germana. De cateva zile nu primesc banii trimisi din Germania, de familie, in cont. Am fost sa intreb la banca in ... (vezi toată discuția)
In urma cu o luna , o cunostinta, imputernicit vinde un apartament. ... mosu1907 mosu1907 In urma cu o luna , o cunostinta, imputernicit vinde un apartament. Doreste sa transfere banii in contul beneficiarului in canada. Banca ii comunica ca aceasta ... (vezi toată discuția)