avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea ANULARE ORDIN 12/2011
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

ANULARE ORDIN 12/2011

Ma deranjeaza f.f.f.tare contributia de cogenerare din factura de la ENEL. Haide-ti sa ne unim si daca exista cai legale sa le folosim pt. a solicita anularea ordinului care reglementeaza aceasta contributie. ASTEPT IDEI!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 13:56, 4 Octombrie 2011
Este o alta masura abuziva prin care mari companii sunt sprijinite pe cheltuiala oamenilor de rand.
Asadar, sustin orice fel de contramasuri legale posibile impotriva acestui ordin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa contributie pentru cogenerare craciuniliutza craciuniliutza Buna Ziua Azi am primit factura pentru consumul de energie electrica de la Enel. Dupa vizualizare am ramas cu o nedumerire: Ce inseamna taxa contributie ptr ... (vezi toată discuția)
Unde se gaseste protocolul sau contractul de colaborate dintre enel si kruck ??? MarianLupescu MarianLupescu Buna ziua. Ca toti abonatii ENEL, detin un contract de furnizare, in care exista obligatii de ambele parti. NICAIAERI in contractul dintre mine si ENEL NU se ... (vezi toată discuția)
Drept de refuz produs comandat djinn djinn Buna ziua, Speta mea este urmatoarea: am comandat la compania de cablu la care sunt abonat un produs. Pana la data sosirii fizice al acelui produs am ... (vezi toată discuția)