Daca la baza imprumutului sta angajamentul de plata-act notarial autentificat -al carui termen de plata a scazut de 9 luni ,cum trebuie sa procedez in caz ca debitorul intentioneaza sa inapoieze o parte din suma ?
Doamna, nu trebuie sa mergeti la notar, nu aveti de ce. Cel care va trebui sa faca ulterior dovada platii este debitorul.Daca el vrea la notar, e dreptul sau, dar sa plateasca si cheltuielile ocazionate de aceasta consemnare a situatiei de fapt. Pe dumneavoastra va ajuta doar sa dovediti ca incepe sa curga un nou termen de rescriptie. Nu trebuie sa faceti un nou act, aveti deja unul. Aveti grija ca daca trec 3 ani de la ultima plata fara sa il executati silit, dreptul dvs se prescrie.
Contract imprumut
baltazar
Am infiintat un SRL; Exceptand cheltuielile de constituire,in perioada imediat urmatoare, voi face unele achizitii necesare firmei din banii mei.Am inteles din ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere
macrita
Datorita unor probleme familiare am acumulat o datorie mare la intretinere.Acum, administratorul asociatiei a venit si mi-a spus ca trebuie sa merg la notariat ... (vezi toată discuția)