avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata concediu de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata concediu de odihna

O intrebare scurta:
O persoana, profesor suplinitor calificat , angajat pe perioada determinata care a intrat in concediu ingrijire copil pana la 2 ani in mai 2010, acum cu data de 1 sept 2011 incadrat ca profesor suplinitor calificat in anul scolar 2011/2012 poate sa solicite plata concediului de odihna aferent perioadei lucrate anterior nasterii copilului ? plata c odihna nu s-a facut in momentul acordarii conced pt ingrijire copil pana la 2 ani. trebuia platit atunci ??
Acuma se mai poate plati ??
Cum se procedeaza ??
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Paulapaul , utilizator 08:30, 4 Octombrie 2011
La momentul respectiv s-a facut incetarea contractului individual de munca. Eu cred ca v-au fost platite toate drepturile salariale ce vi se cuveneau, la incetarea contractului. Nu aveau voie sa va faca incetarea, fara calcularea la zi a drepturilor banesti.
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Atentie, CIM nu a incetat ci doar a fost suspendat.
Ai dreptate @nairam...m-am exprimat gresit.
pe ultima luna lucrata mi s-au acordat drepturile salariale pe luna respectiva dar nu mi s-a acordat conc de odihna
mai pot recupera banii pentru c odihna pt perioada respectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu alexia26 alexia26 Am functionat ca profesor suplinitor in anu scolar 2008/2009 la o scoala.In noiembrie 2008 am nascut si am intrat in concediu de crestere copil. Pentru lunile ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna/ maternitate Adriana Pal Adriana Pal Am lucrat in anul scolar 2009-2010 ca si profesor suplinitor calificat pana in 13 mai2010. Am nascut in 14 mai 2010 . In 25 iunie am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)