avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS

Buna ziua!
Am un cabinet individual de psihologie. Stie cineva daca este deductibila contributia la asigurarile sociale ( la pensie?) Nu am inteles din codul fiscal daca pot sa o scad la cheltuieli pe firma.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: radacini , utilizator 21:04, 5 Octombrie 2011
Da sunt cheltuieli..
Poate va lamureste mai bine acest link..
[ link extern ]
Miralu a scris:

Buna ziua!
Am un cabinet individual de psihologie. Stie cineva daca este deductibila contributia la asigurarile sociale ( la pensie?) Nu am inteles din codul fiscal daca pot sa o scad la cheltuieli pe firma.
Va multumesc!

Contributia obligatorie este deductibila. Contributia la fonduri de pensii facultative nu este deductibila decat daca se efectueaza in numele angajatilor dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota pensie privata pilon 3- nota contabila /deductibilitate rdoro rdoro Administratorul societatii a aderat la o societate de pensii private PILON 3 cu data de01.03.2010, platind pe 25.03.2010 prima rata As dori un act normativ ... (vezi toată discuția)
Hg 613-2013 deduceri impozit pensii facultative Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Am citit pe site : Conform modificarilor din HG nr. 613/2013, care au intrat in vigoare in 22 august, deducerea contributiilor retinute pentru scheme de pensii ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu formarea profesionala adinozaur1 adinozaur1 Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: Cheltuielile cu formarea profesionala pentru un angajat (de fapt este o taxa pentru sustinere a unui examen), ... (vezi toată discuția)