avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire decizie reintegrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire decizie reintegrare

As dori si eu o lamurire. Avem in unitate o persoana care a castigat in instanta reintegrarea pe post. Pe perioada procesului in instanta, a lucrat pe un alt post, acesta fiind si motivul procesului. I s-a facut decizie de reintegrare conform sentintei civile date de Tribunal in care s-a mentionat reintegrarea pe post cu mentinerea drepturilor salariale. Trebuiau mentionata, in aceasta decizie, si informatii legate de un eventual proces-verbal de predare-primire program (soft) de lucru, a bazei de date pe care va lucra? Mentionez ca la momentul in care a fost mutata de pe functia pe care revine acum, nu a predat nimanui nimic, persoana care a preluat trebuind sa isi faca propria baza de date.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:21, 4 Octombrie 2011
in mod logic , da.. nu neaparat in decizie , dar este bine sa existe un act

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare silita conelia anghel conelia anghel Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatorul aspect. Pe scurt am obtinut reintegrarea pe post in doua instante (fond si recurs) dar, intre pronuntarea ... (vezi toată discuția)
Proces castigat /litigiu de munca fara recurs. cum se face cererea de revenire in campul muncii si primirea despagubirilor? gabipotcovaru gabipotcovaru Buna ziua, In toamna anului trecut am primit decizia de concediere emisa de conducerea firmei la care am lucrat. Am contestat decizia de concediere in ... (vezi toată discuția)
Sentinta nefavorabila la curtea de apel tushu tushu Buna Seara, va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am castigat un proces decizie de concediere la Tribunal, unde mi s-a admis actiunea si s-a ... (vezi toată discuția)