avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cod civil
Discuție deschisă în Executare silită

cod civil

sa presupunem ca am o hotarare def si irevocabila pt o suma de bani pe care am imprumutato unei persoane.intre timp persoana a instrainat totul si nu mai are nimic in proprietate si nici alte venituri.care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:28, 4 Octombrie 2011
Il sacrificati pe debitor si il vindeti la kilogram:)
Care sa fie procedura, aceeasi: apelati la un executor judecatoresc.
adutescu a scris:

Il sacrificati pe debitor si il vindeti la kilogram:)
Care sa fie procedura, aceeasi: apelati la un executor judecatoresc.


Pe cine sacrificam? Regina, de obicei, este cea sacrificata...debitorul este deocamdata insolvabil.:):)

Daca...exista situatia dvs: "presupunem ca am o hotarare def si irevocabila pt o suma de bani pe care am imprumutato unei persoane.intre timp persoana a instrainat totul si nu mai are nimic in proprietate si nici alte venituri.care este procedura?" si urmati procedura executarii silite, nu obtineti nimic, deocamdata.

Mai sunteti si in pierdere pentru ca veti avansa cheltuieli de executare pe care nu veti avea de unde sa le recuperati.Dar...poate debitorul va obtine in viitorul apropiat mosteniri, donatii, etc. si veti putea sa-l urmariti/executati silit.

Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita paragois paragois O persoana merge la un executor cu o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila si investita cu titlu executoriu.In hotarare se specifica, ca paratul ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri executare cuziamusia cuziamusia Buna ziua In civil, in calitate de reclamant am obtinut succesiv sentinte favorabile la judecatorie, tribunal si curtea de apel. In fiecare sentinta partea ... (vezi toată discuția)
Executare silita caradis caradis Buna seara. Am si eu o intrebare. Am castigat un proces de pretentii cu executare silita. Partea cealalta m-a dat in judecata pentru o suma asemanatoare ca , ... (vezi toată discuția)