avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii medicul de familie in concediu cand sunt obligata sa ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

medicul de familie in concediu cand sunt obligata sa aduc concediul prenatal la firma unde lucrez

Bunna ziua! din 10 septembrie sunt in concediu prenatal. Pe luna octombrie mi s-a completat de asistenta medicului de familie concediul medical( data emiterii 3 octombrie, concediul incepand cu 1 octombrie, pana pe 31 octombrie). Totul e in regula pana aici. Medicul e plecat la o conferinta cateva zile asa ca nu poate semna concediul. In cate zile sunt obligata sa aduc acest concediu semnat la firma unde lucrez ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:20, 4 Octombrie 2011
1. Orice certificat de concediu medical trebuie dus angajatorului pana pe data de 5 ale lunii urmatoare celei pentru care a fost emis.
2. Asadar certificatul medical pentru luna octombrie il puteti duce pana pe 5 noiembrie.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu medical cocochannel cocochannel Buna ziua. Din data de 19 octombrie sint in concediu medical.La data respectiva am anuntat telefonic despre acest lucru,deplasarea mea nefiind posibila ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Semiluna96 Semiluna96 Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine, va rog frumos, intr-o problema ca deja simt ca o iau razna. Mai am vreo 2 intrebari asemanatoare pe site, insa de cate ori ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuiesc? hopeless1 hopeless1 buna ziua! va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce acte imi trebuiesc pentru a intra in concediu medical avand in vedere ca sunt in luna a 4-a de sarcina si ... (vezi toată discuția)