avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea ma va ajuta?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea ma va ajuta?

buna ziua. in urma cu 2 luni mama mea a decedat. avea facut imprumut la brd si a mai ramas de platit jumatate de miliard. pentru o suma asa de mare luata a trebuit sa lase ca ipoteca casa. avea asigurarea facuta in urma cu 5 ani cand era sanatoasa, cu timpul a facut diabet,cancer la stomac, o ajuns la metastaza si a decedat din cauza unui stop cardio respirator. am depus toate actele necesare exact dupa moartea ei si nici pana acum nu am primit un raspuns. care sunt sansele mele ca asigurarea sa-mi plateasca datoria?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:26, 10 Octombrie 2011
Datele furnizate sunt absolut insuficiente.Raspunsul il veti gasi daca veti cerceta atat contractul de imprumut cat si polita de asigurare.In conditiile specifice, sunt enumerate atat riscurile asigurate cat si excluderile, sumele asigurate, etc.
Sper sa nu aveti probleme, dar asiguratorul poate face investigatii daca decesul a survenit dintr-o afectiune pe care deja o avea mama dvs. in momentul incheierii politei.
Din cate cunosc BRD a lucrat in perioada la care s-a incheiat polita cu ASIBAN care ulterior a fost preluat de GROUPAMA. Cel mai bine ar fi sa mergeti la asiguratorul cu care a incheiat banca polita si o sa va dea toate lamuririle necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri in caz de deces spiridon alina spiridon alina in urma decesului mamei ca sa putem lua despagubirea de viata ni se cere certificatul medical constatator al decesului dar in el apare ca a avut epilepsie.oare ... (vezi toată discuția)
Dosar despagubire asig. de viata refuzat clauss841 clauss841 Buna ziua, Socrul meu a decedat de metastaze la ficat diagnosticat in feb 2016,avea doua credite cu asigurare de viata contractate in 2015.La unul a fost ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurare credit nevoi personale, persoana decedata ciprianbur ciprianbur Sunt in urmatoarea situatie. Tatal meu a decedat si avea un credit de nevoi personale cu asigurare inclusa. Acum banca, a decis ca asigurarea nu acopera ... (vezi toată discuția)