buna ziua. in urma cu 2 luni mama mea a decedat. avea facut imprumut la brd si a mai ramas de platit jumatate de miliard. pentru o suma asa de mare luata a trebuit sa lase ca ipoteca casa. avea asigurarea facuta in urma cu 5 ani cand era sanatoasa, cu timpul a facut diabet,cancer la stomac, o ajuns la metastaza si a decedat din cauza unui stop cardio respirator. am depus toate actele necesare exact dupa moartea ei si nici pana acum nu am primit un raspuns. care sunt sansele mele ca asigurarea sa-mi plateasca datoria?
Datele furnizate sunt absolut insuficiente.Raspunsul il veti gasi daca veti cerceta atat contractul de imprumut cat si polita de asigurare.In conditiile specifice, sunt enumerate atat riscurile asigurate cat si excluderile, sumele asigurate, etc.
Sper sa nu aveti probleme, dar asiguratorul poate face investigatii daca decesul a survenit dintr-o afectiune pe care deja o avea mama dvs. in momentul incheierii politei.
Din cate cunosc BRD a lucrat in perioada la care s-a incheiat polita cu ASIBAN care ulterior a fost preluat de GROUPAMA. Cel mai bine ar fi sa mergeti la asiguratorul cu care a incheiat banca polita si o sa va dea toate lamuririle necesare.