avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate dosar despagubire asig. de viata refuzat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

dosar despagubire asig. de viata refuzat

Buna ziua,
Socrul meu a decedat de metastaze la ficat diagnosticat in feb 2016,avea doua credite cu asigurare de viata contractate in 2015.La unul a fost aprobat dosarul de despagubire iar cel de-al doilea de la BRD Asigurari NU,pe motiv ca era diagnostigat cu diabet inainte de incheierea contractului de creditare.Nu are nici o legatura cauza decesului cu diabetul;insa cei de la asigurari au spus ca decedatul nu a declarat ca e bolnav de diabet,in cazul in care declara procedura de acordare (asigurare) era alta.
Soacra mea este codebitoarea creditului.Avand in vedere ca socrul meu nu detine decat un rol de la primarie pt. casa in care locuia(casa era a bunicii lui si nu a fost facuta nici o succesiune pana in present) soacra mea poate fi executata silit?
Ce se poate face?Unde sa fac o contestatie?Are rost sa mergem in intanta?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: clauss841 , utilizator 20:48, 15 Iunie 2016
verificati daca la incheierea asigurarii de viata la creditul de la brd era stipulat in contractual de asigurare ca diabetul era pe lista afectiunilor interzise la despagubire.
merita sa mergeti mai departe.
puteti obtine de la medicul oncolog care l-a tratat hartie cum ca diabetul nu a provocat cancerul.
eu am reusit cu BCR-ul..fara sa ajung la instanta.
dar i-am asaltat cu adrese, reveniri, raspunsuri etc...si cu documente de la medici.
va doresc success!
Multumesc,
Am facut o sesizare la ASF,o sa le solicit pe mail acea declaratie pe care ei spun ca ei ar fi bifat ca nu este bolnav;sa vad alb pe negru;ca sa fac presiuni asupra lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin un istoric medical pentru o persoana decedata clauss841 clauss841 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu o problema: socrul meu a decedat si are doua credite cu asigurare de viata ;unul a fost aprobat (cu o fisa medicala din ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurare de viata terezbarbu terezbarbu Buna ziua, sunt si eu un caz dintre cei multi care nu au fost si nu vor fi despagubiti niciodata de firmele de asigurari ! Socrul acum doi ani cand avea ... (vezi toată discuția)
Asigurarea refuză despagubirea Marinelasimion Marinelasimion Bună ziua,soacra mea a contractat în urmă cu 6 luni un credit de nevoi personale. Din nefericire după nici două luni i-a fost depistat un cancer cu ... (vezi toată discuția)