Buna ziua,
Socrul meu a decedat de metastaze la ficat diagnosticat in feb 2016,avea doua credite cu asigurare de viata contractate in 2015.La unul a fost aprobat dosarul de despagubire iar cel de-al doilea de la BRD Asigurari NU,pe motiv ca era diagnostigat cu diabet inainte de incheierea contractului de creditare.Nu are nici o legatura cauza decesului cu diabetul;insa cei de la asigurari au spus ca decedatul nu a declarat ca e bolnav de diabet,in cazul in care declara procedura de acordare (asigurare) era alta.
Soacra mea este codebitoarea creditului.Avand in vedere ca socrul meu nu detine decat un rol de la primarie pt. casa in care locuia(casa era a bunicii lui si nu a fost facuta nici o succesiune pana in present) soacra mea poate fi executata silit?
Ce se poate face?Unde sa fac o contestatie?Are rost sa mergem in intanta?
Multumesc,
verificati daca la incheierea asigurarii de viata la creditul de la brd era stipulat in contractual de asigurare ca diabetul era pe lista afectiunilor interzise la despagubire.
merita sa mergeti mai departe.
puteti obtine de la medicul oncolog care l-a tratat hartie cum ca diabetul nu a provocat cancerul.
eu am reusit cu BCR-ul..fara sa ajung la instanta.
dar i-am asaltat cu adrese, reveniri, raspunsuri etc...si cu documente de la medici.
va doresc success!
Multumesc,
Am facut o sesizare la ASF,o sa le solicit pe mail acea declaratie pe care ei spun ca ei ar fi bifat ca nu este bolnav;sa vad alb pe negru;ca sa fac presiuni asupra lor.