Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cu o problema: socrul meu a decedat si are doua credite cu asigurare de viata ;unul a fost aprobat (cu o fisa medicala din 2014) iar celalalt de la brd. asigurari inca nu pt. ca au cerul o fisa medicala din 2010.Noi familia nu stim la ce medic a fost inregistrat inainte de 2014.Mentionez ca a fost diagnosticat de metastaze la ficat in febr.2016 iar dupa o luna a decedat.A dus boala pe picioare fara sa stie si nu parea bolnav de aceea nici nu a fost la medic de multa vreme.Cei de la CNAS IASI nu vor sa ne elibereze acel istoric medical cu care sa dovedim ca nu a fost inregistrat la medic inainte de 2014(sau poate a fost si nu stim noi).Acel istoric medical l-au solicitat si cei de la brd. asig.si raspunsul a fost negative:"Nu avem voie sa dam informatii despre o persoana fara consitamantul acestuia, prin urmare solicitati in instanta acel consitamant.Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez ,cat dureaza pana imi aproba acel consitamant(pt. sotia decedatului) si cat costa o astfel de operatiune?
Multumesc frumos
O zi frumoasa
Puteti chema casa de asigurari in instanta printr-o cerere in acest sens.
Nu as putea sa va spun cat ar putea costa aceasta cerere, cel mai bine intrebati la instanta competenta (judecatorie cred).