avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum obtin un istoric medical pentru o persoana decedata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum obtin un istoric medical pentru o persoana decedata

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cu o problema: socrul meu a decedat si are doua credite cu asigurare de viata ;unul a fost aprobat (cu o fisa medicala din 2014) iar celalalt de la brd. asigurari inca nu pt. ca au cerul o fisa medicala din 2010.Noi familia nu stim la ce medic a fost inregistrat inainte de 2014.Mentionez ca a fost diagnosticat de metastaze la ficat in febr.2016 iar dupa o luna a decedat.A dus boala pe picioare fara sa stie si nu parea bolnav de aceea nici nu a fost la medic de multa vreme.Cei de la CNAS IASI nu vor sa ne elibereze acel istoric medical cu care sa dovedim ca nu a fost inregistrat la medic inainte de 2014(sau poate a fost si nu stim noi).Acel istoric medical l-au solicitat si cei de la brd. asig.si raspunsul a fost negative:"Nu avem voie sa dam informatii despre o persoana fara consitamantul acestuia, prin urmare solicitati in instanta acel consitamant.Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez ,cat dureaza pana imi aproba acel consitamant(pt. sotia decedatului) si cat costa o astfel de operatiune?
Multumesc frumos
O zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: tudorsad , utilizator 21:12, 12 Iunie 2016
Puteti chema casa de asigurari in instanta printr-o cerere in acest sens.
Nu as putea sa va spun cat ar putea costa aceasta cerere, cel mai bine intrebati la instanta competenta (judecatorie cred).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar despagubire asig. de viata refuzat clauss841 clauss841 Buna ziua, Socrul meu a decedat de metastaze la ficat diagnosticat in feb 2016,avea doua credite cu asigurare de viata contractate in 2015.La unul a fost ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurare de viata terezbarbu terezbarbu Buna ziua, sunt si eu un caz dintre cei multi care nu au fost si nu vor fi despagubiti niciodata de firmele de asigurari ! Socrul acum doi ani cand avea ... (vezi toată discuția)
Dosar de daune Augustinclaudiu Augustinclaudiu Bună ziua. Am o întrebare leagt de un dosar de daune. Mama mea a avut un credit la banca şi în luna septembrie a decedat. La data semnării dosarului de ... (vezi toată discuția)