avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu

As avea si eu o nedumerire sotia mea a nascut joia trecuta iar eu am fost nevoit sa stau acasa cu baietelul cel mare (1an 4luni=)) )
de la munca mi sa spus ca am dreptul la niste zile libere plaiete de catre angajator
dar nu au stiut cu certitudine de cate zile exact este vorba
Intrebarea mea este ,cate zile am dreptul 3 sau 5...din auzite am inteles ca 5 dar vreau sa fiu sigur...!!!!Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:16, 4 Octombrie 2011
5 zile concediu parental conform Legii 210/1999.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere tatici in urma cursului de puericultura veveritzab veveritzab Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele situatii: 1. Care este numarul de zile libere care i se cuvin tatalui pentru un copil nascut, sub ce forma ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna sevraj sevraj Buna, va rog sa ma lamuriti si pe mine .... lucrez La o firma cu 3 angajati si un director ( magazin ) si programul nostru e cam amestecat in ideea ca lucram ... (vezi toată discuția)
Zile libere acordate sotului la nasterea unui copil CrisIndi CrisIndi Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a ne ajuta pe mine si pe sotul meu cu o lamurire privind zilele libere acordate de catre angajator la nasterea unui ... (vezi toată discuția)