avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl cu activitate principala consultanta IT pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl cu activitate principala consultanta IT pentru firma germana

Sunt student in Germania la o universitate particulara acreditata de statul german.
Vreau sa infiintez un srl avand ca activitate principala consultanta IT. Pot beneficia de prevederile HG166/2003? Firma pentru care vreau sa fac consultanta este din Germania si e platitoare de TVA. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor de TVA?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:58, 4 Octombrie 2011
Gasiti ceva detalii aici: [ link extern ]
Parerea mea este ca nu, numai daca ati fi fost student la o facultate acreditatata din Romania, cel putin in anul 2 de studiu, sa fi indeplinit conditiile stabilite de Senatul Universitatii si sa aveti varsta de pana in 30 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reduceri la infiintarea unui srl de catre un student florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, sunt studenta in anul I la master si as dori sa infiintez un SRL. Am vazut pe ONRC ca se ofera reduceri, dar nu si care este valoarea reducerii. ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firma de catre un student victoria_alina victoria_alina Buna, as vrea sa infiintez si eu o firma, sunt studenta in anul III la ASE si am auzit ca exista o posibilitate de a-ti infiinta o firma fara a plati chiar ... (vezi toată discuția)
Facilitati studenti sau piedici? lazar dorina lazar dorina Va rog sa ma ajutati. Vreau sa infiintez un srl (microintreprindere) si vreau sa-l pun pe fiul meu asociat unic, este student in anul 4 la Arhitectura in ... (vezi toată discuția)