Buna ziua,
Rog pe cei ce cunosc sa imi explice cum pot intra, cu forme legale, in proprietatea unui teren agricol pe care il stapanesc/ utilizez din 1992. Precizez ca terenul respectiv este inscris in Titlul de proprietate al parintilor mei, actualmente decedati insa.............numai eu l am stapanit dupa ce ne a fost reconstituit dreptul la propeietate in 1991.Am inteles ca uzucapione iti faciliteaza aceasta solicitare??? Cum???
Multumesc
se numeste uzucapiune, nu uzucapione si este un mod de dobandire a proprietatii prin folosinta indelungata, prin hotarare judecatoreasca. trebuie indeplinite insa destule conditii( folosinta trebuie sa fie neviciata, continua etc), prin urmare, cel mai bine ar fi sa consultati un avocat care sa va analizeze cazul in speta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Uzucapiune
ContSters344547
Buna!
Un vecin invoca uzucapiunea de 30 ani pt o fasie teren din spatele casei mele.Eu am proces de granituire cu acesta si revendicarea acelei fasii. ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate
s.stefan
Buna seara,
Bunica mea are in proprietate o casa cu anexe gospodaresti (grajd, etc) inscrise pe rol la primarie, pe numele ei de aprox. 40 ani. In acea ... (vezi toată discuția)