avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere in anulare pentru ordonanta de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere in anulare pentru ordonanta de plata

Buna ziua,
Am fost chemati in judecata de catre o societate creditoare pentru ordonanta de plata (OUG119/2007).
Instanta a admis cererea in parte obligand debitoarea la plata sumei pretinse si penalitati de intarziere de la data scadenta.
Avem dreptul de a face cere in anulare in 10 zile de la comunicare.
As vrea sa stiu din experienta dumneavoastra cam care ar fi rezultatul in urma introducerii cererii in anulare.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 22:23, 12 Octombrie 2011
depinde de probele pe care le administrati si de motivele invocate.Este impropriu sa stabilim un procentaj!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concilierea( ptr esalonare datorie) este mai presus de termenii contractului ? discover discover Buna ziua , debitorul meu face actiune in anulare (deoarece eu am deschis actiune impotriva lui pe OG119/2007 , si care mi-a fost admisa) si motiveaza astfel: ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere utc utc Am calculat penalitati de intarziere conform clauzei contractuale pana in ziua anterioara introducerii actiunii in instanta. cum solicit penalitati de ... (vezi toată discuția)
Suspendare provizorie pe oug 119/2007 mircealupea mircealupea Buna ziua. Reprezint un debitor in procedura reglementata de OUG119/2007, privind ordonanta de plata. In prima instanta s-a admis cererea creditorului, desi ... (vezi toată discuția)