As dori sa stiu daca mai sunt valabile urmatoarele prevederi si in ce conditii se pot obtine daca angajatorul este firma privata:
ART.17. - (1) Salariaţii care renunţă la concediul legal pentru îngrijirea copilului în vârstă de până la doi ani beneficiază de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi, fără să le fie afectate salariul de baza şi vechimea în muncă. La cererea lor se poate acorda program decalat, cu alte ore de începere a programului de lucru, dacă activitatea unităţii permite.
ART.51. - În afară de ajutoarele prevăzute de lege, la care au dreptul, salariaţii vor beneficia şi de următoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, plătit de aceasta mamei, pentru naşterea fiecarui copil; dacă mama nu este salariată, soţul acesteia beneficiază de plata unui salariu mediu pe unitate;
(conform CONTRACT COLECTIV DE MUNCÃ UNIC LA NIVEL NAŢIONAL PE ANII 2011-2014
Încheiat conform art. 10 şi 11 din Legea nr. 130/1996, republicată, înregistrat la Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei cu nr.)
Acest salariu mediu pe unitate in cat timp poti sa-l ceri, deoarece eu nu am stiut de acest drept iar acum copilul are 1 1/2 ani.
Multumesc pt lamuriri. Insa, as dori sa stiu daca urmatorul art.este trecut si in contractul colectiv de munca a firmei la care lucrez, pot beneficia de el dupa un an jum de la nastere ? Sau trebuia sa-l cer imediat dupa nastere? mentionez ca nu se specifica data pana la care poate fi folicitat acest drept in CCM a firmei.
În afară de ajutoarele prevăzute de lege, la care au dreptul, salariaţii vor beneficia şi de următoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, plătit de aceasta mamei, pentru naşterea fiecarui copil; dacă mama nu este salariată, soţul acesteia beneficiază de plata unui salariu mediu pe unitate
trebuia sa-l solicitati imediat dupa ce ati nascut ... insa dreptul la actiune in instanta se prescrie in termen de 6 luni de la data nasterii copilului ...