avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Buna ziua!
Poti sa iei concediu fara plata imediat a doua zi dupa ce expira concediul de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani? Dar concediu de odihna? Daca se poate si un cadru legislativ?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 9 Ianuarie 2012
Nu se mai plateste CAS in perioada de suspendare a c.i.m. ca urmare a CFP ...
Multumesc!! asta inseamna ca nu pot beneficia de ex. nici de serviciile medicului de familie,retete compensate? si atunci ce se intampla cand se termina concediul...trebuie platit CAS-ul retro? Dar in situatia in care la terminarea concediului fara plata ma angajez in alt loc, ma poate afecta pauza aceasta la noul angajator?
va multumesc mult!
Puteti beneficia de aceste servicii, chiar daca sunteti in CFP ... pauza va poate afecta numai la somaj sau la pensie cand se calculeaza stagiu de cotizare sau la calculul CO ori a indemnizatiei pentru CCC.
Multumesc foarte mult pentru raspunsurile rapide. In concluzie un potential nou angajator nu poate invoca un impediment in angajare-concediul fara plata?
O seara buna!
Ramona24 a scris:

Multumesc foarte mult pentru raspunsurile rapide. In concluzie un potential nou angajator nu poate invoca un impediment in angajare-concediul fara plata?
O seara buna!


Ati inteles perfect ... nu se poate invoca un astfel de obstacol la angajare ...:)

Alte discuții în legătură

Metode de prelungire ccc Catalin__B Catalin__B Dupa concediul de crestere a copilului de 2 ani as dorii sa aflu daca-l mai pot prelungii cu inca un an,copilul fiind perfect sanatos,an in care nu doresc nici ... (vezi toată discuția)
Preaviz dat de companie in cazul unui preaviz dat de companie: ... SANTIER SANTIER Preaviz dat de companie In cazul unui preaviz dat de companie: 1. daca solicit CO si acestia nu il accepta (din x motive reale sau nu) pot fi obligati in ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Ant.alexandra Ant.alexandra Buna ziua, acuma se termina concediul de crestere copil si as dori sa obtin la firma Cfp fara sa lipsesc de acasa prea mult timp dar nu stiu cum sa il obtin ... (vezi toată discuția)