avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Consultanta pentru firma care vrea sa activeze ca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Consultanta pentru firma care vrea sa activeze ca exportat in afara UE

Buna ziua,

M-ar interesa sa gasesc o persoana care sa imi dea sfaturi cu privire la dezvoltarea afacerii mele ca si exportator de produse industriale. M-ar interesa sa import din UE si din afara UE si sa export catre Orientul Mijlociu.
M-ar interesa care ar fi procedura pentru ca societatea mea sa poata face exporturi in afara UE.
As prefera o discutie face-to-face cu cineva care vorbeste si limba engleza.

Ma puteti contacta prin PM
Cel mai recent răspuns: mirelacandoi , utilizator 12:25, 5 Octombrie 2011
sa fiti inscris in Registrul Operatorilor Intracomunitari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor de tva intracomunitar, naplatitor in romania istoichina istoichina Detin o microintreprindere, care de la infiintare a fost neplatitoare de TVA. In perioada urmatoare voi efectua exporturi si importuri, astfel m-am ... (vezi toată discuția)
Vandut carte electronica pe internet vasileCosmin vasileCosmin Am invatat de pe inetrnet programare web ca si Hobby , imi permit legile sa scriu un curs de programare, o carte electronica pe care sa o pot vinde pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu trademark metalanguage metalanguage Buna ziua, Am fost contactat de o persoana din Spania care pretinde ca a inregistrat numele afacerii mele in Europa si imi cere sa il schimb. Compania mea se ... (vezi toată discuția)