avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum anunt ITM ul ca am o graviduta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum anunt ITM ul ca am o graviduta

buna ziua
am si eu o intrebare: cum anunt la ITM ca am o graviduta??? se de pune un dosar ceva? in REVISAL?
Cel mai recent răspuns: Rodica2011 , utilizator 14:20, 5 Octombrie 2011
de la medicul de familie sa aduca doamna ceva prin care se arata ce este insarcinata si in ce luna . mergeti acolo si depunti la dosarul de nagajare , sau va mai pot infruma si dumenalor .
1. Graviduta aduce o dovada ce atesta starea de graviditate & ii solicitati sa va informeze in scris aceasta stare (semnata, datata);
2. intocmiti fisa de identificare a factorilor de risc profesional (asemanatoare cu cea emisa la angajarea salariatilor, pe care o trimiteti la medicul de medicina muncii, adica cea prevazuta de HG 355 / 2007), dupa care trimiteti fisa la medicul de medicina muncii;
3. documentele primite de la medic (dupa ce sunt semnate de angajator si de salariat ca a luat la cunostinta , sunt trimise cu adresa la ITM.
Analizati si OUG 96/2003 pentru a vedea si care sunt termenele de comunciare.

Vedeti si mai jos discutiile pe avocatnet.ro:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare după ccc Georgiiana Georgiiana Buna ziua. Urmeaza sa incep slujba dupa CCC si sunt din nou insarcinata. Situatia sta asa: angajatorul stie ca sunt din nou insarcinata si am fost trimisa la ... (vezi toată discuția)
Control itm angajata insarcinata serena82 serena82 Buna ziua, A avut cineva control de la ITM in urma depunerii luarii la cunostinta despre starea de graviditate a unei angajate? Daca da, ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Angajata insarcinata Daliborka Daliborka Buna ziua im momentul in care angajata prezinta o adev de la speciliast/medicul de familie precum este insarcinata, ulterior ce pasi trebuie urmati? se face ... (vezi toată discuția)