avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovineta achitata / amenda acasa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovineta achitata / amenda acasa

Buna-ziua, am primit azi o citatie ca am fost prinsa fara rovinieta pe un Bld in Bucuresti, cu toate ca eu am rovinieta achitata pana pe data de 23 FEB 2012. Cum se procedeaza pentru a anula aceasta instiintare? Am trimis un e-mail pe adresa mentionata in citatie, dar nici gand de raspuns. Am incercat si pe telefon, am sunat de 56 de ori, a sunat de 6 ori, insa nu a raspuns nimeni :( suntem in Romania noastra draga). Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 14:41, 5 Octombrie 2011
Ati fost sanctionata contraventional.Singura solutie este sa contestati sanctiunea aplicata in instanta,bineinteles daca mai sunteti in termen.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta janka2017 janka2017 Buna ziua, inainte sa plecam la drum am efectuat plata rovinietei, dupa 6 luni am primit prin posta Proces verbal de constatare pentru aceeasi zi. am raspuns ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru amenda rovinieta din 2012 siner siner Buna ziua, vineri in data de 03.iulie.2015 am gasit in cutia de scrisori o somatie de plata pentru 2 amenzi de rovinieta in 2 zile consecutive (nu merg fara ... (vezi toată discuția)
Tbi credit ionuthau ionuthau buna ziua am ales o rata anul trecut la altex prin tbi credit in decembrie am primit niste bonusuri si am decis sa achit rata respectiva in total am sunat la ... (vezi toată discuția)