avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Inregistrare in REVISAL
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Inregistrare in REVISAL

in cazul functionarilor publici, cu raport de munca se transmite in revisal la fel ca la toti ceilalti angajati ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 22 Octombrie 2011
Nu. REVISAL-ul este doar pentru personalul contractual, care are CIM.
carla_carola a scris:
in cazul functionarilor publici, cu raport de munca se transmite in revisal la fel ca la toti ceilalti angajati ?

Nu exista "functionari publici cu raport de munca". Functionarii publici nu au raporturi de munca, au raporturi de serviciu.

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
carla_carola a scris:

Si pentru functionarii publici exista un registru de evidenta .. Registrul de evidenta a functionarilor publici se va intocmi in format electronic de catre institutiile publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere salariat vechi in revisal ioanaboboc ioanaboboc Buna ziua, Am preluat decurand programul Revisal, si nu stiu cum sa procedez. 1)Un angajat vechi- personal contractual- al institutiei (din 2003) nu este ... (vezi toată discuția)
Revisal introducere cim cata32 cata32 Se introduce in REVISAL doar personalul contractual dintr-o institutie publica? Dar functionarii publici si demnitarii? Salariatii care nu au fost introdusi ... (vezi toată discuția)
Revisal daia ileana daia ileana Buna ziua, vin si eu cu o intrebare pentru a ajuta o colega: Pentru salariatii functionari publici de la o primarie este necesara completarea revisalului? Daca ... (vezi toată discuția)