avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie pentru cresterea copilului

va trebuii sa nasc undeva pe la sfarsitul lunii martie 2012,m-am angajat retroactiv de la 1 martie 2011 postul meu include o norma intreaga adica 8 ore .intrebarea mea este : daca incepand din luna noiembrie trec la un post cu jumatate de norma adica 4 ore voi mai putea lua indemnizatie pt cresterea copilului? sau ar mai exista o alta posibilitate sunt studenta la universitate de stat la id as putea sa ma transfer la zi in cazul asta as beneficia de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:42, 5 Octombrie 2011
Chiar daca aveti norma de 4 ore veti beneficia de indemnizatie, conditia fiind aceia de a realiza venituri in 12 luni anterior nasterii.
Intrebare: cum se face angajarea retroactiva si de ce legislatie este sustinuta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil danielafurcea danielafurcea Buna ziua! In luna iulie 2012 am terminat doua facultati, ambele la zi si am sustinut examenul de licenta la amandoua. din data de 30 septembrie sunt inscrisa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc Georgiursadan Georgiursadan Am fost studenta la zi din 2012 pana in 2017 septembrie 30.In 9 octombrie 2017 m-am angajat cu 8 ore iar acum sunt insarcinata in 3 luni urmeaza sa nasc in ... (vezi toată discuția)
Conditii concediu pre si postnatal, ccc sau somaj ContSters277082 ContSters277082 Buna seara, sunt angajata din 03 07 2012< in luna aceasta am ramas si insarcinata< voi naste la inceputul lunii martie 2013, cand as dorii sa intru in ... (vezi toată discuția)