avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna seara,

Am si eu o problema. Am lucrat intr-un magazin timp de o luna, timp in care eu nu am avut un contract de munca semnat cu ei. As dori sa fac o plangere lagata de acest subiect si as dori sa stiu unde as putea sa fac o asemenea plangere.

Va multumesc anticipat si astept un raspuns din partea dumneavoastra!

O seara placuta!

Andreea Gheorghe
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 6 Octombrie 2011
La ITM.
Chiar daca se gaseste greu un loc de munca nu este legal sa incepeti activitatea fara a avea contract de munca incheiat. Un control al ITM va putea sanctiona si pe dv.
deeaghe a scris:

Buna seara,

Am si eu o problema. Am lucrat intr-un magazin timp de o luna, timp in care eu nu am avut un contract de munca semnat cu ei. As dori sa fac o plangere lagata de acest subiect si as dori sa stiu unde as putea sa fac o asemenea plangere.

Va multumesc anticipat si astept un raspuns din partea dumneavoastra!

O seara placuta!

Andreea Gheorghe

Aveti doua posibilitati care se pot exercita concomitent : sesizarea ITM-ului din raza careia angajatorul are sediul socal , in acest sens si/sau promovarea unei actiuni in instanta impotriva angajatorului ... insa va trebui sa aveti dovezi care sa probeze faptul ca dvs ati lucrat la acel angajator.
Sesizarea ITM-ului o puteti face prin depunerea ei la registratura institutiei sau online.
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre demisie kristineftika_69 kristineftika_69 Buna seara. In situatia in care am demisionat de la firma la care am lucrat pana de curand; si nu-mi primesc ultimul salariu (pe luna februarie a.c.),si nici ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma - nu imi primesc salariul alysteel100 alysteel100 Buna seara sunt angajat la firma [Editat] !! ( firma paza ) Am un program de 24 cu 24 ,24 cu 48 , sunt 290 ore pe luna sunt angajat dupa data de 01.03.2012 si ... (vezi toată discuția)
Angajat-angajator garbacz garbacz dupa desfacerea contractul de munca angajatorul are restanta fata de angajat si nu vrea sa achita,ce e de facut ? (vezi toată discuția)