Buna ziua, intrentionez sa ma intorc la servici la un an dupa intratea in CIC, deci inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Pentru ca in cadrul companiei unde lucrez exista o nebuloasa in jurul situatiei mamicilor reintoarse la job si fiecare manager face cum il taie capul (reprezentativa este intrebarea unui manager din timpul unei sedinte "mi se intoarce din concediu de maternitate o fata - ce fac cu ea????"), as vrea sa ma duc la HR pregatita din punct de vedere legislativ :sorry:
Departamentul de unde am intrat in CIC exista inca, iar postul meu a fost ocupat de un alt coleg. Acum la intoarcere, cel mai probabil mi se va propune un post similar (ca nivel ierarhic) in alt departament. In cazul in care departamentul propus nu-mi convine, unde se stipuleaza faptul ca eu am dreptul sa ma intorc fix pe acealsi post si ca inlocuitorul meu nu poate fi angajat decat pe perioada determinata, numai pana la revenirea mea din CIC? Vreau sa stiu exact care este pozitia mea legala in aceasta situatie atsfel incat sa pot negocia termenii revenirii mele in campul muncii B-)
Pe timpul cic contractul dvs de muca a fost SUSPENDAT. in sensul acesta trebuie sa existe o Decizie a angajatorului. Asta inseamna ca, la revenire, trebuie sa va reluati aceeasi functie. Nu este treaba dvs. cum am angajat ei , trebuiau sa o faca pe perioada determinata.Ca sa va modifice cim , trebuie sa semnati un act aditional la cim cu care puteti fi sau nu de acord. Nu fac asa, faceti reclamatie la ITM
Intoarcere din cic
fizz
Buna ziua!
Luna aceasta trebuie sa ma intorc din CIC la munca.Am fost anuntata de managerul HR ,al firmei la care lucrez, ca mi s-a gasit un post similar ... (vezi toată discuția)