avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatia de a incadra somerul pe postul pentru care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatia de a incadra somerul pe postul pentru care s-a dat repartitia

Va rog sa-mi dati si mie prevederea legala prin care, angajatorul care solicita o persoana pentru un anumit post, este obligat sa-l incadreze pe pozitia pentru care a facut solicitarea si respectiv a primit repartitia. Multumesc, am nevoie urgent!
Cel mai recent răspuns: eugene , utilizator 12:42, 6 Octombrie 2011
din ce stiu nu exista o asemenea obligatie legala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare cazier adinka adinka este legal ca la angajare sa-mi fie solicitat cazierul? (vezi toată discuția)
Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)
Repartitie de la ajofm timtexcompany timtexcompany Am facut angajarea unei persoane intr-un post liber in cadrul firmei noastre la itm insa mi-au cerut repartitie de la ajofm iasi, cei de la somaj insa spun ca ... (vezi toată discuția)