buna ziua,
am doua firme care au angajat personl incepand cu 01.08.2011, la vremea respectiva au facut inregistrarile in revisalul vechi, avand parole obtinute de la itm.
acum cand vreau sa transmit in revisalul nou, cand vreau sa ma loghez imi da eroare parola pe care o detin...
ce anume fac gresit?
va multumesc
am un document , o adresa insotita de o parola pentru firma respectiva eliberata de ITM... aceasta e harie igenica? pentru ca este un document emis de ei...
si altfel care ar fi procedura de obtinere a unei alte parole si ce motiv trebuie sa mentionez??? bineinteles nu incompetenta si prostia celor care au realizat acest minunat revisal.
multumesc.
In urma cu vreo 2 saptamani , au creat un nou sistem de dat parole pentru noua versiune a REVISAL-ului ... cei carora le functioneaza parolele vechi pe noul program nu mai trebuie sa mearga sa solicite alte parole , cei carora nu le functioneaza parolele vechi pe noul program atunci vor trebui sa mearga la ITM sa solicite o noua parola , dar numai ce depun varianta noua la ghiseu ...
deci e clar de azi pe miine orice hartie oficiala devine ""hartie igenica"" si noi stam si rabdam ba chiar laudam minunatul program... pana cand? ne mai miram ca suntem tratati asa....O MERITAM!!!!!!!!!!!!!! contabilii sunt masochisti?!! DAAAAAAAAAAA
Revisal 2011
Calinus
Buna ziua.Sunt nou venita pe forum si as dori sa-mi spuneti daca pana acuma nu am operat deloc in noua versiune de revisal e vreo problema?lucrez la o fabrica ... (vezi toată discuția)
Revisalul nou
silvia99
va rog frumos:
pe revisalul vechi a lucrat o colega ce a trecut doar salariatii activi, fara a-i trece pe cei din urma, lichidati (acestia erau inregistrati ... (vezi toată discuția)