avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu contul din strainatate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu contul din strainatate

Am o problema cu un cont in Franta la o banca de acolo. Am o datorie de aproximativ 2400 de euro si mi s-au anulat cartile de credit ale ambelor conturi active de la banca respectiva.
As dori sa stiu la ce riscuri ma expun daca nu achit suma si daca este posibila o eventuala urmarire penala aici in Romania.
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 13:56, 6 Octombrie 2011
Buna ziua,

urmarirea penala poate aparea numai daca ati comis o infractiune. Pentru neplata creditului se poate trece la executarea silita impotriva dvs - poprire conturi, vanzare masini, case , terenuri etc.
Sigur, in masura in care ati declarat ceva in fals or ati inselat banca pentru a obtine banii, atunci vi se poate face si dosar penal.

Zi buna,
Avocat Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante plata rate credit, 6 luni neplatite gabrielgeo gabrielgeo Buna ziua, Am un credit de nevoi personale transferat de la RBS la Unicredit Tiriac. Sunt somer indemnizat, datoria fata de banca este de 600 euro-insumand ... (vezi toată discuția)
Executare silita? adi1985ab adi1985ab Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti. Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)
Pot scapa de executare silita ?! alexx_alexx alexx_alexx Buna ziua! Situatia mea se prezinta astfel: Undeva prin luna decembrie 2009, mi s-a oferit un post la clubul sportiv [editat], ca jucator de fotbal de catre ... (vezi toată discuția)