avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... neacordare garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

neacordare garantie

am cumparat o masina neagra cu bordul ,volanul si schimbatorul de piele de culoare neagra cu garantie 3 ani Dupa 2 ani volanul a inceput sa se exfolieze Am fost la servis si dupa ce au constatat mi-a spus ca o să-l schimbe Dupa doua luni mi-au adus un volan de culoare gri si mi-au spus ca firma producatoare nu mai produce volan de culoare neagra dar toate masinile de culoare neagra din magazinele lor au volanul de culoare neagra nu gri Garantia masini nu a expirat si mi-au spus ca dacă vreau gri bine daca nu ei nu au altul Am refuzat pentru ca tot interiorul masinii este negru si nu se potriveste cu volanul gri si am depus plîngere la protectia consumatorului care mi-a raspuns,,culoarea volanului nu reprezinta o deficienta a produsului prin urmare nu putem impune operatorului inlocuiorea volanului cu unul de culoare neagra,, Unde pot reclama fabrica producatoare si cum pot face sa-mi fie schimbat volanul pentru care am platit optional la cumpararea masini
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 19:25, 6 Octombrie 2011
Adresati-va Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului cu aceeasi sesizare si anexati raspunsul primit de unitatea lor teritoriala.
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect fără bon fiscal yoyocool yoyocool Buna ziua! Am achiziționat de mai bine de o luna (fizic) un produs dintr-un magazin vestimentar, mai exact, o salopeta de culoare neagră fara defecte. ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorilor - cizme dezlipite la putin timp dupa cumparare danabunea danabunea Buna ziua. Am urmatoarea problema: in 22.12.2011 am cumparat o pereche de cizme cu 115 lei. Intradevar nu sunt din piele, dar pretul nu e mic. Ieri a inceput ... (vezi toată discuția)
Garantie produs electric MMV MMV Am cumparat o pompa electrica de la un supermarchet, binenteles la prima folosire s-a defectat, cei de la magazin cind am intrebat de garantie mi-au spus ca in ... (vezi toată discuția)