avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

ce trebuie sa fac? am pierdut un proces, insa avocata mea nu a solicitat cheltuieli de judecata. care este termenul pt. o astfel de cerere?
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 17:35, 7 Octombrie 2011
Pai daca ati pierdut procesul nu puteti cere cheltuieli de judecata.
Partea care pierde litigiul nu poate pretinde cheltuieli de judecata;poate fi obligata la plata acestora daca au fost solicitate de partea care avut castig de cauza.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata aurah aurah buna ziua, parintii mei au fost chemati in instanta pt faptul ca au construit pe un teren care nu este proprietatea lor!in chemarea in instanta, scrie ca ... (vezi toată discuția)
Cine plateste cheltuielile de judecata? giovana giovana sant persoana fizica autorizata, practic taximetria, mam judecat cu casa de pensii pentru ca imi venise sa platesc 12000 ron, mam judecat si a mai ramas de ... (vezi toată discuția)
Nelãmuriri referitoare la acordarea cheltuielilor de judecatã pe cale separatã puscasum puscasum Bună ziua. Am cateva nelamuriri in legatura cu cheltuielile de judecata la care urmeaza, probabil, sa fiu obligat sa le achit, dupa urmatoarea ... (vezi toată discuția)