avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titular contract decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titular contract decedat

Socrul meu este decedat din anul 1994 si el a fost titularul contractului cu operatorul local pt furnizarea apei reci .Contractul nu s-a reinnoit in tot acest timp. In apartament a locuit cumnatul meu care nu a platit facturile si s-au adunat restante cam de 3000 de lei pe care el refuza sa le plateasca. Astazi am primit o citatie prin care am aflat ca este in desfasurare un proces cu societatea de apa in care socrul meu este citat ca parat. Ce este de facut si daca cel care a locuit acolo refuza sa plateasca cine este bun de plata pt datoriile acumulate?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:04, 6 Octombrie 2011
Trimiteti la instanta, indicand numarul dosarului si termenul, o cerere prin care solicitati sa se ia act ca paratul este decedat iar de servicuile furnizate a beneficiat mostenitorul care locuieste in casa. Atasati o copie a certificatului de deces si indicati numele si domiciliul persoanei care locuieste in casa si care a beneficiat de acele servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire apa rece iustin_79 iustin_79 Va rog sa-mi spuneti daca actiunea Apa Serv Neamt de a intrerupe furnizarea apei reci pe motiv de neplata a unor locatari, este legala avand in vedere ca sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silitã ? abhramovici abhramovici Bună ziua. Am si eu o speță dacă mă puteți ajuta...socrii mei locuiesc intr-o casa dintr-o comună din Bacau.Pâna in anul 2010cand a murit mama ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie facuti pt a actiona in judecata un proprietar rau platnic? pref0022 pref0022 Buna ziua. As dorii sa aflu pasii pt actionarea in judecata a unui proprietar care a acumulat datorii catre Asociatie. Este vb de o pers juridica care are ... (vezi toată discuția)