Socrul meu este decedat din anul 1994 si el a fost titularul contractului cu operatorul local pt furnizarea apei reci .Contractul nu s-a reinnoit in tot acest timp. In apartament a locuit cumnatul meu care nu a platit facturile si s-au adunat restante cam de 3000 de lei pe care el refuza sa le plateasca. Astazi am primit o citatie prin care am aflat ca este in desfasurare un proces cu societatea de apa in care socrul meu este citat ca parat. Ce este de facut si daca cel care a locuit acolo refuza sa plateasca cine este bun de plata pt datoriile acumulate?
Trimiteti la instanta, indicand numarul dosarului si termenul, o cerere prin care solicitati sa se ia act ca paratul este decedat iar de servicuile furnizate a beneficiat mostenitorul care locuieste in casa. Atasati o copie a certificatului de deces si indicati numele si domiciliul persoanei care locuieste in casa si care a beneficiat de acele servicii.
Oprire apa rece
iustin_79
Va rog sa-mi spuneti daca actiunea Apa Serv Neamt de a intrerupe furnizarea apei reci pe motiv de neplata a unor locatari, este legala avand in vedere ca sunt ... (vezi toată discuția)