avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare bani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare bani

buna ziua sunt florin si mi-am dat demisia la zi conform art81 alin 8 in data de 26.09.2011 pt ca firma la care am lucrat nu mi-a acordat salariu din luna mai .Intrebarea mea este cum pot sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: florinuc21 , utilizator 17:38, 7 Octombrie 2011
Florin sa mai deschis topic pe aceasta discutie.
In primul rand te adresezi inspectoratului de munca (ITM) ca sa ia masuri. In al doilea rand daca nu se rezolvare cheama in instanta angajatorul si deschide o actiune in instanta (litigiu de munca si pretentii) angajand un avocat.

Sper sa-ti fie de folos :yes:
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
Flavius1984, utilizator
Flavius1984 a scris:

Florin sa mai deschis topic pe aceasta discutie.
In primul rand te adresezi inspectoratului de munca (ITM) ca sa ia masuri. In al doilea rand daca nu se rezolvare cheama in instanta angajatorul si deschide o actiune in instanta (litigiu de munca si pretentii) angajand un avocat.

Sper sa-ti fie de folos :yes:

Poate promova actiunea si fara a angaja un avocat ...
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sapte luni fara cim ; doua luni neachitate plus concediu ,e de parchet ? alexandru gaman alexandru gaman Mi-a spus \"vin-o , am nevoie de tine ,astia-s banii !\"(patronul) Mi-am dat demisia de unde lucram (preaviz-normal) si am venit aici.De munca era,la inceput ... (vezi toată discuția)
Salariu restant lemonik lemonik Buna ziua. In primul rand, sper ca am ales bine topicul, daca nu imi cer scuze si va rog sa ma redirectionati. In martie 2011 pana in 16 ianuarie 2012 am ... (vezi toată discuția)
O adeverinta neeliberata ptr somaj silviu35 silviu35 CIND se sesizeaza ITM si A.J.O.F.M in cit timp trebuie ca fostul angajator sa elibereze o adeverinta ptr somaj. IAM trimis fostului angajator o cerere sa imi ... (vezi toată discuția)