avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie revolutionari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie revolutionari

Sunt salariat la MAI si am calitatea de revolutionar...si de putin timp am intrat in posesia certificatului preschimbat. Va rog lamuriti-ma intr-o problema. La stabilirea dreptului la indemnizatia pentru luptatorii revolutiei se ia in calcul venitul brut realizat in cazul in care sunt salariat, iar venitul meu brut include si drepturile de hrana potrivit ord.50 in cazul politistilor...aceste drepturi de hrana sunt considerate venituri permanente si se iau in calculul venitului salarial brut sau se exclud din venitul salarial brut? Va rog sa ma lamuriti pentru a depune documentatia necesara obtinerii dreptului la indemnizatie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: danielmunteanu , utilizator 09:12, 12 Iunie 2013
Daca tatal meu a decedat si avea de primit indemnizatia de revolutionar restanta,eu ca unic mostenitor pot beneficia de ea.Unde ar trebui sa merg,si cum sa procedez?
Da, veti primi acea restanta dvs in calitate de mostenitor. Adresati-va Casei Teritoriale de Pensii .
Este nevoie de succesiune sau doar pur si simplu un act doveditor al mostenirii?
Multumesc!
Va trebui dezbatuta mostenirea si apoi cu certificatul de mostenitor va interesati la Casa de pensii.
Daca nu are nici un bun de mostenit (in afara de acea indemnizatie restanta),nu este suficient un Certificat de calitate de mostenitor?

Alte discuții în legătură

Idemnizatie revolutionar jhonybear jhonybear Buna ziua, as dori sa stiu daca: un revolutionar cu certificat de LUPTATOR REMARCAT PRIN FAPTE DEOSEBITE, reinnoit in iunie 2010, fara nici un venit, care nu ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie de revolutionar+salar de la firma particulara rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Tatal meu detine o pensie de revolutionar in baza legilor 42/1990 si 341/2004 si sa angajat si la o firma privata unde realizeaza salar . Este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe luna iulie am avut concediu prenatal, am o neclaritate ... cory1983 cory1983 Buna ziua, pe luna iulie am avut concediu prenatal, am o neclaritate privind modul de calcul. Se face media pe ultimile 6 luni din venitul brut (cel din ... (vezi toată discuția)