avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... stramutare proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

stramutare proces

In urma cu 2 ani si trei luni baiatul meu in varsta de 20 de ani a fost accidentat mortal .De la inceput ancheta de la politie a fost facuta astel incat dosarul sa scape printre degete ,lipsind multe probe de la dosar,abia in martie 2011 a inceput practic procesul.Luna aceasta s-a pronuntat cu pedeapsa la inchisoare dar cu suspendare desi acuzatul nu a recunoscut fapta sa si de fiecare data avea atitudine ofensatoare .
Va cerem o explicatie pt faptul ca hotatararea judecatoreasca poate fi atacata numai cu recurs in 10 zile de la pronuntare,omitandu-se apelul,ne avantajeaza sau nu ca parti civile.
In incheiere este o fraza ,,admite in parte actiuni civile... si in contradictoriu cu asiguratorul...

Alte discuții în legătură

Condamnare pe nedrept cuziamusia cuziamusia Cum se poate rezolva urmatoarea situatie; cineva a fost acuzat ca a comis o infractiune. Acuzatul intodeauna s-a declarat nevinovat. Politistul care a facut ... (vezi toată discuția)
Recurs mihaelaro mihaelaro IN GENERAL RECURSUL SCHIMBA SPRE BINE SAU RAU ? LA PENAL (vezi toată discuția)
Tentativa de omor mihaela786 mihaela786 am un frate care este acuzat de tentativa de omor, impreuna cu un alt baiat au batut un barbat mai in varsta , respectivul baiat il acuza pe fratele meu ca ... (vezi toată discuția)