avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inregistrare telefonica facuta de mine ,Poate fii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inregistrare telefonica facuta de mine ,Poate fii proba in procesul penal? Dar in procesul civil?

Fostul meu patron la care am lucrat. Nu mi-a paltit salarii restante.Acum ma ameninat ca ma distruge. Acum 2 sapatamini am primit un telefon de la fostul angajator.
Am inregistrat comvorbirea telefonica. Ma ameninta ca ma va distruge,ca va venii la noul loc de munca. In inregistrarea telefonica,fostul angajator se lauda:
Ca a dat telefon unei foste colege si ia spus ca daca vine martora la un eventual proces cu mine. Ii va taia tendoanele de la picioare. Ca o va pune in caruciorul cu rotile tot restul vieti daca vine ca martora. Acum am depus aceasta inregisrare la politie. Ce se poate inimpla..Ce poate face politia acestui om.
Poate fii folosita inregistrarea ca si proba in instantele civile si penale?

Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:16, 7 Octombrie 2011
Aceasta inregistrare nu este proba nici in procesul penal ,nici in cel civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt amenintat de fostul patron-ameninta evenuali martori din proces benga112 benga112 Fostul meu angajator nu mi-a paltit salarii restante.Acum ma ameninat ca ma distruge. Acum 2 sapatamini am primit un telefon de la fostul angajator. Am ... (vezi toată discuția)
Cititi va rog... probleme litigiu de munca. amenintari neplata salariului.contract de munca dorudoru dorudoru Fostul angajator ma ameninta ca ma distruge..Iar daca am curajul sa-l dau in judecata.La martor va taia tendoanele de la picioare. Pana pe data de: ... (vezi toată discuția)
Fostul angajator ma ameninta ca ma distruge..iar daca am curajul sa-l dau in judecata.la martor va taia tendoanele de la picioare. dorudoru dorudoru Pana pe data de: 01.06.2011, am lucrat intr-un restaurant ca :Ajutoare Bucatar. Va spun ca am lucrat pentru ca inaine de: 01.06.2011 am aflat ca ... (vezi toată discuția)